روز چهارشنبه 10 خرداد 96، آقای دکتر محمد شاهدی معاون پژوهشی علوم محض کاربردی فرهنگستان علوم و استاد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان سخنانی تحت عنوان "تغذیه در ماه مبارک رمضان" در تالار اجتماعات فرهنگستان علوم ایراد کرد. در این جلسه که دبیر فرهنگستان، مدیران و کارمندان فرهنگستان علوم حضور داشتند، آقای دکتر شاهدی با تأکید بر لزوم توجه دولت و مردم بر سلامت و پیشگیری قبل از درمان، درباره غذاهای فراسودمند توضیحاتی بیان کرد و با بیان مثال های متعدد خطرات مصرف برخی خوردنی ها و طریقه پخت مناسب و نا مناسب غذاها را برشمرد. ایشان با اشاره به آیاتی از کلام الله مجید و احادیث اشاراتی درباره طعام انسان بیان کرد و در ادامه مناسبترین انواع غذاها و نوشیدنی ها و طریقه پخت آنها را برای افطار و سحر ماه مبارک رمضان نام برد و درباره ویژگی های مصرف آنها برای ماه مبارک رمضان توضیحات مبسوطی ارائه کرد.

 

 

روابط عمومی فرهنگستان علوم

 

 

Nike Air Jordan

1000 کاراکتر باقی مانده


IMAGE گفت‌وگوی شرق با رضا داوری اردکانی درباره «بلای بی‌تاریخی و جهان بی‌آینده»
خرد گمشده زمانه ما
IMAGE گفتاری از دکتر علی‌اکبر صالحی
ویژگی های حکمرانی خوب
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر سید مصطفی محقق داماد
علم نه مسلمان است و نه کافر!
IMAGE گفتگوی ایسنا با دکتر محمد صال مصلحیان
اعتلای علوم پایه، گامی اساسی در مسیر توسعه