روز چهارشنبه 10 خرداد 96، آقای دکتر محمد شاهدی معاون پژوهشی علوم محض کاربردی فرهنگستان علوم و استاد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان سخنانی تحت عنوان "تغذیه در ماه مبارک رمضان" در تالار اجتماعات فرهنگستان علوم ایراد کرد. در این جلسه که دبیر فرهنگستان، مدیران و کارمندان فرهنگستان علوم حضور داشتند، آقای دکتر شاهدی با تأکید بر لزوم توجه دولت و مردم بر سلامت و پیشگیری قبل از درمان، درباره غذاهای فراسودمند توضیحاتی بیان کرد و با بیان مثال های متعدد خطرات مصرف برخی خوردنی ها و طریقه پخت مناسب و نا مناسب غذاها را برشمرد. ایشان با اشاره به آیاتی از کلام الله مجید و احادیث اشاراتی درباره طعام انسان بیان کرد و در ادامه مناسبترین انواع غذاها و نوشیدنی ها و طریقه پخت آنها را برای افطار و سحر ماه مبارک رمضان نام برد و درباره ویژگی های مصرف آنها برای ماه مبارک رمضان توضیحات مبسوطی ارائه کرد.
روابط عمومی فرهنگستان علوم
Nike Air Jordan
Report