- آینده نگری وضعیت کشاورزی و منابع طبیعی با توجه به تغییرات جهانی و روند رو به رشد فناوری ها - فاز اول: بررسی وضعیت موجود تولیدهای زراعی، باغبانی، دامی و منابع طبیعی به روش مطالعات اسنادی و تنظیم گزارش، 1399
- انجام تحقیقات و تدوین بررسی نقش و جایگاه تحقیقات اقتصادی، اجتماعی و ترویجی و مدیریت مزرعه در افزایش اثربخشی تحقیقات فنی و تخصصی زیستی بخش کشاورزی، 1397 (طرح مزبور با حمایت مالی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اجرا شده است)
- بررسی مسائل و مشکلات گلخانه ها و فرآورده های گلخانه ای ایران، 1396
- بررسی و ارزيابی كيفی مجلات علمی كشاورزی و منابع طبيعی، 1395
- بررسی وضعیت علوم کشاورزی در کشور برای جهت گیری آینده- بخش دوم، 1394
- بررسی مطالعات انجام شده در زمينه آلودگی مواد غذايی با باكتري های بيماريزا در ايران- بخش آلودگی مواد غذايي با منشاء گياهی، 1393
- بررسی رساله های دكتری در زمينه كشاورزی و منابع طبيعی در دانشگاه ها به منظور تعيين نقش آنها در اعتلای سطح علمی و رفع نيازهای كشور، 1391
- بررسی تعیین وضعیت موجود، مشکلات و راهکارها برای بهبود کمی و کیفی محصولات مهم باغبانی ایران: مرحله آخر: گیاهان گرمسیری و نیمه گرمسیری (انار، انجیر، کیوی، پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، زیتون و خرما، 1391
- بررسی نحوه نظارت و كنترل سلامت مواد غذايی جامعه و ارائه راهكار، 1390
- بررسی مسائل کشاورزی و منابع طبیعی کشور (از نظر آب، خاک، نیروی انسانی، جنگلها، مراتع، محصولات گیاهی، گیاه پزشکی، محصولات دامی و صنایع تبدیلی) و پیشنهاد راه حل آنها، 1389
- تدوين فرهنگ اصطلاحات كشاورزی و منابع طبيعی- بخش دوم، 1389
- بررسی و تعیین وضعیت موجود، مشکلات و راهکارها برای بهبود کمی و کیفی محصولات مهم باغبانی ایران- مرحله چهارم: ریزمیوه ها (انگور و توت فرنگی)، 1388
- بررسی وضعيت علوم كشاورزی در كشور برای جهت گيری آينده- بخش اول، 1387
- توسعه و تکمیل طرح پژوهشی بررسی جنبه های آموزشی، پژوهشی و تکنولوژیکی علوم کشاورزی و منابع طبیعی در حال و آینده تا سال 1400- بخش دوم، 1387
- تأثير تغيير اقليم بر عملكرد و توليد گندم كشور و ارزيابی راهكارهای سازگار با شرايط اقليمی آينده، 1387
- بررسی خطرات پنهانی كه سلامت غذايی جامعه را تهديد می کند و پيشنهادهای عملی برای كاهش آن، 1387
- بررسی بازده سرمایه گذاری های انجام شده در تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، 1387
- بررسی تعيين وضعيت موجود، مشكلات و راهكارها برای بهبود كمی و كيفی محصولات مهم باغبانی ايران- فاز سوم: خشك ميوه ها (پسته، فندق، گردو، بادام)، 1387
- بررسی امكانات توسعه آبزی پروری دريايی در سواحل جنوبی ايران، 1386
- كارآفرينی، اشتغال و توسعه منابع انسانی در بخش كشاورزی، 1385
- بررسی تعيين وضعيت موجود، مشكلات و ارائه راهكارهايی برای بهبود كمی و كيفی محصولات مهم باغبانی ايران- فاز دوم: هسته دارها (زردآلو، گيلاس، هلو، آلو)، 1385
- بررسی شاخصهای بنيادی توسعه مكانيزاسيون كشاورزی موجود و ارائه گزينه های مناسب، 1384
- بررسی كمی و كيفی كتابهای علوم كشاورزی و منابع طبيعی منتشر شده پس از انقلاب اسلامی، 1383
- بررسی وضع موجود پژوهش در رشته علوم و صنايع غذايی كشور و ارائه پيشنهاد برای استفاده بهينه از امكانات موجود، 1383
- بررسی تعيين وضعيت موجود، مشكلات و ارائه راهكارهايی برای بهبود كمی و كيفی محصولات مهم باغبانی ايران- فاز اول: دانه دارها (سيب و گلابی)، 1383
- بررسی جنبه های آموزشی، پژوهشی و تكنولوژيكی علوم كشاورزی و منابع طبيعی در حال و آينده تا 1400- بخش اول، 1382
- شناسايی مسائل كلان كشاورزی و منابع طبيعی كشور كه گروه علوم كشاورزی ميتواند راه حلهايی برای آنها ارائه دهد، 1382
- بررسی امنيت غذايی در جمهوری اسلامي ايران تا سال 1400 ، 1381
- فرهنگ واژه ها و اصطلاحات علمی رشته های كشاورزی، دامپزشكی و منابع طبيعی، 1380
- بررسی نيازهای آموزش عالی كشاورزی و منابع طبيعی از لحاظ تربيت انسانی در رشته های مورد نياز با توجه به گسترش بخش كشاورزی، 1380
- آينده غذا در جمهوری اسلامی ايران در سال 1400، 1375
- بررسی نقش عوامل مشوق و بازدارنده در انگيزه هيات علمی كشاورزی و منابع طبيعی كشور برای انجام فعاليتهای تحقيقاتی، 1374
- تاريخ علوم كشاورزی، دامپزشكی و منابع طبيعی در عصر معاصر ايران، 1374
- ارزيابی سطح علمی رشته های علوم كشاورزی و منابع طبيعی 1371